Samen met uw organisatie gaan wij voor meetbaar en gegarandeerd resultaat!

Inkoopoptimalisatie

Wilt u meer inzicht in uw leveranciersportfolio, een controle op uw contractbeheer (contract compliance) of hulp bij het (her)structuren van uw supply chain management of inkoopbeleid? SpendLab PI helpt u graag verder met vragen rondom uw inkoop.   

Middels een gedegen benchmarkanalyse identificeren wij het besparingspotentieel voor uw organisatie. Daarnaast voert SpendLab PI een contract compliance assessment uit zodat u inzicht krijgt in uw leveranciersmanagement. Samen met u definiëren wij een strategie voor de toekomst. Dit kan ertoe leiden dat er voor een aantal inkoopsegmenten een aanbesteding wordt gestart of dat er een (nieuw) inkoopbeleid wordt opgesteld. SpendLab PI heeft veel ervaring met offertetrajecten en heeft ruime ervaring binnen de markt. Wij leveren niet alleen advies, maar blijven betrokken totdat de beoogde resultaten gerealiseerd zijn.   

SpendLab PI heeft gecertificeerde Lean Six Sigma Green en Black Belt consultants in dienst en werkt conform kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015) en informatiebeveiliging (ISO/IEC27001). Onze ervaring stelt ons in staat onze dienstverlening op basis van no cure, no pay aan te bieden. 

Oók behoefte aan een praktische oplossing?

Onze consultants staan voor u klaar.

Vul uw gegevens in en vraag direct een demo aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frank Meeuwis

SENIOR CONSULTANT

“Ontdek je onwetendheid”
Om organisaties verder te brengen is het cruciaal om onderscheid te maken tussen wat men denkt te weten en wat men daadwerkelijk weet. Het doorbreken van zowel je eigen als andermans aannames, stelt je in staat uitdagingen bloot te leggen en successen te realiseren. Ik kijk altijd verder dan mijn eigen ideeën om zo open te staan voor en mee te werken aan een breedgedragen aanpak. Samen de eerste stappen zetten is niet alleen wenselijk maar ook cruciaal voor de duurzaamheid van een oplossing. Een oplossing is per slot van rekening nooit van iemand alleen.

Frank Meeuwis Senior Consultant SpendLab Performance Improvement