Samen met uw organisatie gaan wij voor meetbaar en gegarandeerd resultaat!

Over ons

Binnen SpendLab PI hechten we extreem veel waarde aan onze mensen. Wij realiseren ons heel goed dat iedereen anders is en stuk voor stuk bijzonder sterk is in hun eigen kennisgebied. Wij hebben experts op het gebied van inkoop, operations, change management en financieel management. Dit brede scala aan kennis maakt dat SpendLab de klant goed begrijpt en altijd een oplossing kan aanbieden door de juiste mensen in te zetten.


SpendLab PI is opgericht in 1998 onder de naam Alfa Delta, als detacheerder voor financiële professionals. In 2004 hebben we het grootste Nederlandse inkoopadviesbureau Compendium overgenomen en werden we ADC. Om onze operational excellence praktijk uit te breiden hebben we in 2008 het operationsbureau Principal overgenomen. We hebben onze kracht bewezen in de realisatie van inkoop- en kostenbesparingen, de optimalisatie van processen en het behalen van efficiencyvoordelen. In 2020 nam ADC de naam van SpendLab Performance Improvement, als deel van SpendLab group.

Bij SpendLab PI vinden we cijfers heel belangrijk. Maar het gaat ons eigenlijk meer om de mensen. Dat zijn de mensen bij onze opdrachtgevers die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsresultaten. De mensen die er hun brood verdienen en trots zijn op hun werk. De mensen die samen het kapitaal van uw onderneming vormen. Onze eigen mensen ook, waar we veel van vragen en die van ons de ruimte krijgen om creatief te zijn.

Oók behoefte aan een praktische oplossing?

Onze consultants staan voor u klaar.

Frank Meeuwis

SENIOR CONSULTANT

“Ontdek je onwetendheid”
Om organisaties verder te brengen is het cruciaal om onderscheid te maken tussen wat men denkt te weten en wat men daadwerkelijk weet. Het doorbreken van zowel je eigen als andermans aannames, stelt je in staat uitdagingen bloot te leggen en successen te realiseren. Ik kijk altijd verder dan mijn eigen ideeën om zo open te staan voor en mee te werken aan een breedgedragen aanpak. Samen de eerste stappen zetten is niet alleen wenselijk maar ook cruciaal voor de duurzaamheid van een oplossing. Een oplossing is per slot van rekening nooit van iemand alleen.

Frank Meeuwis Senior Consultant SpendLab Performance Improvement