Samen met uw organisatie gaan wij voor meetbaar en gegarandeerd resultaat!

Procesverbetering

Heeft u het gevoel dat de operationele processen binnen uw organisatie efficiënter en effectiever kunnen worden ingericht, maar vind u het lastig om dit concreet te maken? SpendLab PI helpt u graag bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering.   

SpendLab PI heeft een geheel eigen methode ontwikkelt waarin onderdelen vanuit de Lean Six Sigma, APICS, Agile/Scrum en Change Management worden gebruikt. In een korte tijd kunnen wij analyseren waar de bottennecks en kansen liggen binnen uw organisatie. De analyse vormt de basis voor de tailor-made strategie die wij samen met uw organisatie definiëren. Nadat de scope bepaald is, is het tijd om de verbeteringen te implementeren. Dit is tevens het moment dat de verbeteringen zichtbaar worden in cijfers – het genereren van cashflow voor uw organisatie. Tijdens de implementatie neemt SpendLab PI de organisatie bij de hand. Dit betekent dat we er samen voor zorgen dat de veranderingen gedragen en geborgd worden door stakeholders binnen de organisatie.    

SpendLab PI heeft gecertificeerde Lean Six Sigma Green en Black Belt consultants in dienst en werkt conform kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015) en informatiebeveiliging (ISO/IEC27001). Onze ervaring stelt ons in staat onze dienstverlening op basis van no cure, no pay aan te bieden.   

Oók behoefte aan een praktische oplossing?

Onze consultants staan voor u klaar.

Vul uw gegevens in en vraag direct een demo aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frank Meeuwis

SENIOR CONSULTANT

“Ontdek je onwetendheid”
Om organisaties verder te brengen is het cruciaal om onderscheid te maken tussen wat men denkt te weten en wat men daadwerkelijk weet. Het doorbreken van zowel je eigen als andermans aannames, stelt je in staat uitdagingen bloot te leggen en successen te realiseren. Ik kijk altijd verder dan mijn eigen ideeën om zo open te staan voor en mee te werken aan een breedgedragen aanpak. Samen de eerste stappen zetten is niet alleen wenselijk maar ook cruciaal voor de duurzaamheid van een oplossing. Een oplossing is per slot van rekening nooit van iemand alleen.

Frank Meeuwis Senior Consultant SpendLab Performance Improvement