Recovery audit

Vindt u het een uitdaging om inzicht te verkrijgen in uw accounts payable administratie of heeft u het gevoel dat de afhandeling van btw-procedures binnen uw organisatie verbeterd kan worden?  SpendLab PI helpt u graag bij het effectiever inrichten van uw accounts payable processen door middel van onze accounts payable recovery audit.   

Middels deze audit van de financiële (crediteuren)data van uw organisatie, geven wij aan waar we ruimte zien voor verbetering van uw cashflowpositie. De audit start met de data-extractie vanuit uw ERP-systeem, waarbij SpendLab PI data uit meerdere boekjaren van uw bedrijf ophaalt en bruikbaar maakt voor de eigen ontwikkelde Accounts payable recovery analyzer (APRA). APRA maakt gebruik van meer dan 400 algoritmes en combineert big data, artificial intelligence, machine learning en compliance standaarden om onregelmatigheden in de accounts payable administratie te identificeren. Onze auditors interpreteren de resultaten uit APRA en zorgen ervoor dat de onregelmatigheden in uw accounts payable administratie verrekend – onterechte betalingen aan leveranciers worden voor uw organisatie teruggevorderd en incorrecte btw-afhandelingen worden gecorrigeerd. Daarnaast voorzien onze auditors uw organisatie van interactieve compliance- en risicorapportages, waarmee de processen in- en rondom de accounts payable administratie geoptimaliseerd worden.   

SpendLab PI heeft gecertificeerde Lean Six Sigma Green en Black Belt consultants in dienst en werkt conform kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015) en informatiebeveiliging (ISO/IEC27001). Onze ervaring stelt ons in staat onze dienstverlening op basis van no cure, no pay aan te bieden.

Voor meer informatie over onze recovery audit diensten verwijzen wij u graag door naar SpendLab Recovery

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig contact met ons op via onderstaand formulier of via ons telefoonnummer op 020 570 9100. Wij helpen u graag verder.

Frank Meeuwis

SENIOR CONSULTANT

“Ontdek je onwetendheid”
Om organisaties verder te brengen is het cruciaal om onderscheid te maken tussen wat men denkt te weten en wat men daadwerkelijk weet. Het doorbreken van zowel je eigen als andermans aannames, stelt je in staat uitdagingen bloot te leggen en successen te realiseren. Ik kijk altijd verder dan mijn eigen ideeën om zo open te staan voor en mee te werken aan een breedgedragen aanpak. Samen de eerste stappen zetten is niet alleen wenselijk maar ook cruciaal voor de duurzaamheid van een oplossing. Een oplossing is per slot van rekening nooit van iemand alleen.

Frank Meeuwis Senior Consultant SpendLab Performance Improvement